Tervetuloa Huhtasenkylään Ruokolahdelle!


Tämä sivusto kertoo Ruokolahden puoleisesta Huhtasenkylästä ja sen asukasyhdistyksestä.

 

Uutisia ja tapahtumia:

Oritlammen, Puntalan, Lassilan, Kuokkalammen ja Huhtasen alueelle, on palkattu kyläavustaja 1.1.-30.6.2018. Kyläavustaja on Jori Kallio, puh 050 3618998 (myös tekstiviestit). Puhelinpäivystys arkisin klo 8-12, muina aikoina tekstiviestillä.

Kyläavustajan tehtävänä on auttaa kyläläisiä arjen askareissa. Nurmikonleikkuut, piha- ja lumityöt, asioinnit ja yleiset kodin ylläpitoon liittyvät työt. Kyläavustaja ei tee luvanvaraisia tai vaarallisia tehtäviä. Hinnasto: 10 euroa tunti / minimilaskutus 2 tuntia kilometrikorvaus 41 senttiä kilometri.


Uusin Etelä-Karjalan Kylät ry:n kyläkirje luettavissa kylat.ekarjala.fi kautta.

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *