Ajankohtaista

Yhteistyössä
Maailman Suurimmat Talkoot 14.-20. syyskuuta

Maailman Suurimmat Talkoot 14.–20. syyskuuta

Viikolla 38 pidettiin Maailman Suurimmat Talkoot. Leader-ryhmien rahoittamassa hanketoiminnassa tehdään vuosittain häkellyttävä määrä talkootunteja ympäri Suomea ja nyt lähdettiin ennätysjahtiin: ei vähempää kuin Miljoona Tuntia Viikossa! Tavoitteeseen ei ihan päästy, mutta monenlaista toimintaa saatiin aikaiseksi!

Mukaan haastettiin kaikki Leader-ryhmät kumppaneineen ­–  käytännössä siis koko Suomi – parhaaksi katsomallaan talkoomäärällä. Tempauksen teemana olivat nuoret ja teema toimi kaksisuuntaisesti: Nuoret talkoilivat itse ja heidän hyväkseen tehtiin konkreettisia tekoja. Näin mukana olivat sekä nykyiset että entiset nuoret. Ja jo tuntikin riitti!

Haasteet ja talkooviikon päivittäiset kertymät näkyvät täällä
Viikon kisan jälkeen parhaat palkittiin kolmessa sarjassa:
* kerätyt talkootunnit,
* henkilömäärä ja
* upeimmat talkooideat.

Maailman Suurimmat Talkoot tehtiin kaikkien Leader-ryhmien yhteistyönä. Kisajoukkueita oli vaikka minkä nimisiä ja värisiä. Mukaan haastettiin kaikki: oppilaitokset, Leijonat, 4H, Yrittäjät, urheiluseurat, kyläyhdistykset, nuorisopapit, konduktöörit jne.

Lisätietoja:

Leader-brändin työnyrkki Juha-Matti Markkola, juha-matti.markkola@maaseutu.fi, 040 5599 412

Comments are closed.


Hit Counter provided by Orange County SEO