Ajankohtaista

Yhteistyössä
Kansalaiset ja yhdistykset kaupunkikehittäjinä -työpaja Imatralla ke 26.8.2015 klo 17-20

Kansalaiset ja yhdistykset kaupunkikehittäjinä -työpaja Imatralla

Aika:  keskiviikko 26. elokuuta 2015 kello 17 – 20
Paikka: Imatran kaupungin valtuustosali, Virastokatu 2, Imatra
Järjestäjät: Etelä-Karjalan liitto, Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry ja Leader Länsi-Saimaa ry
Ilmoittautumiset:  viimeistään maanantaina 24. elokuuta

OHJELMA
17.00 Kahvit
17.15 Tervetuloa
17.20 Kansalaislähtöinen kaupunkikehittämisen tavoitteet ja toteutuminen rahoittajan näkökulmasta, rahoitusasiantuntija Merja Rossi, Hämeen Ely-keskus
17.50 Kansalaislähtöisen kehittämisen suunnitelma Etelä-Karjalaan, Leader Länsi-Saimaa ry ja Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry
18.00 Työpajatyöskentelyn ohjeistus ja työpajat, maakuntasuunnittelija Anu Talka, Etelä-Karjalan liitto
19.00 Ryhmätöiden purku, keskustelu ja yhteenveto
20.00 Tilaisuus päättyy

Kuinka sinä haluaisit vahvistaa yhteisöllisyyttä ja ehkäistä syrjäytymistä? Onko yhdistyksessäsi hyviä ideoita, kuinka saataisiin syrjäytymisvaarassa oleville työtä ja toimintakykyä ja tuettaisiin maahanmuuttajien sosiaalista osallisuutta?

Alueen yhdistystoimijoita kutsutaan mukaan työpajaan, jossa ideoidaan, millaista sosiaalista osallisuutta lisäävää ja köyhyyden torjuntaan tähtäävää ruohonjuuritason kehittämistä tulisi tehdä ja millaista toimintaa yhdistykset voisivat järjestää.

Tilaisuuden tuloksena valmistuu Etelä-Karjalan kansalaislähtöisen kehittämisen toimintasuunnitelma, jota hyödynnetään muun muassa Euroopan sosiaalirahaston rahoitusta haettaessa. Kansalaisjärjestöjen on mahdollista hakea Euroopan sosiaalirahaston rahoitusta ELY-keskuksesta kansalaistoimijalähtöiseen kehittämiseen kaupunkialueilla (www.rakennerahastot.fi). Seuraava haku päättyy 1.10.2015.

Osallistu Etelä-Karjalan kaupunkien, Lappeenrannan ja Imatran kehittämiseen ja ilmoittaudu mukaan työpajatilaisuuteen sähköisesti viimeistään maanantaina 24. elokuuta. Linkki ilmoittautumislomakkeeseen (kopio tarvittaessa selaimeesi): https://www.webropolsurveys.com/A…/SurveyParticipation.aspx…

Tilaisuudessa on kahvitarjoilu.

Lisätietoja: maakuntasuunnittelija Anu Talka, puh. 040 350 8111 tai anu.talka@ekarjala.fi

Comments are closed.


Hit Counter provided by Orange County SEO