Ajankohtaista

Yhteistyössä
Ohjeita hankkeen hakijalle ja toteuttajalle

Leader-toimisto avustaa hankkeen toteuttajia kaikissa hankkeen vaiheissa. Jos olet epävarma tai haluat neuvoja, ota yhteyttä Leader-toimistoon!

Leader-yritysrahoitus
Leader-yritysrahoitusta voi saada

  • yrityksen perustamiseen (kohteena aloittavan yrittäjän ensimmäinen uusi yritys tai toimivan yrityksen uusi yritystoiminta),
  • uuden yritystoiminnan aloittamiseen liittyviin kokeiluihin,
  • yrityksen investointeihin ja
  • investointipäätöstä edeltävään toteutettavuusselvitykseen

Leader-hankerahoitus
Leader-rahoitusta voi saada yleishyödylliseen kehittämiseen, yleishyödylliseen investointiin, koulutukseen ja tiedonvälitykseen sekä elinkeinojen kehittämiseen (yhteistyötoimenpide).

Asiointi muuttui sähköiseksi!

Maaseudun kehittämiseen liittyvä paperityö helpottuu, nyt kun tukien haku muuttui sähköiseksi. Maaseudun yritys- ja hanketuet voi hakea sähköisesti Hyrrä-verkkopalvelun kautta.

Verkkopalvelu ohjaa ja opastaa hakemuksen teossa. Hakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa ja miltä tahansa koneelta, jossa on verkkoyhteys. Hakemuksen lähettäminen on vaivatonta, kun sitä varten ei tarvitse lähteä postilaatikolle tai Leader-ryhmän toimistolle tai ELY-keskukseen. Myös tarvittavat lisätiedot ja maksuhakemukset voidaan toimittaa nopeasti verkon kautta. Hakija pystyy seuraamaan hakemuksensa etenemistä Hyrrässä.

Maaseudun kehittämistukien sähköiseen asiointiin voi tutustua osoitteessa: www.mavi.fi/hyrra

Hakemuksen voi jättää myös paperilomakkeilla.
3306A Tukihakemus, kehittämis- ja investointihanke
3305 Yritystukihakemus


Hit Counter provided by Orange County SEO