TOIMINTA
TOIMINTASUUNNITELMA
KEHITTÄMISSTRATEGIA VIRTAUKSIA JA VALINTOJA 2014-2020

Toimialue

Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala.

Etelä-Karjalan Kärki-LEADER ry:n hallitus

Leader-ryhmän 12-jäseninen hallitus on koottu nk. kolmikantaperiaatteen mukaisesti (hallituksen jäsenet edustavat tasapuolisesti alueen asukkaita, yhdistyksiä ja julkista hallintoa). Lisäksi hallituksessa toteutuu alueellinen tasapuolisuus. Hallituksen jäsenen toimikausi on kolme vuotta ja yhtäjaksoinen enimmäisaika kaksi täyttä toimikautta. Puheenjohtaja valitaan vuodeksi kerrallaan.

——————————————-

Hallituksen jäsenet v. 2016 (henkilökohtaiset varajäsenet suluissa)

IMATRA: Varapuheenjohtaja Antti Kanerva (Ulla Eerikäinen), Rita Wallenius (Matti Kohonen), Heikki Luukkanen (Liisa Lajunen)

RUOKOLAHTI: Olli Tiilikainen, (Tarmo Ikonen), Puheenjohtaja Jari Niiranen (Satu Putto), Irja Liimatainen (Anu Narinen)