Jäsenyys

Yhdistyksen varsinaiseksi, äänioikeutetuksi jäseneksi voi liittyä jokainen Etelä-Karjalan rekisteröity kyläyhdistys tai asukasyhdistys tai yksityinen henkilö, joka haluaa edistää yhdistyksen tarkoitusta ja joka suorittaa vuosikokouksen määräämän jäsenmaksun. Kannattajajäseniksi voidaan valita yksityinen henkilö, kunta tai muu oikeuskelpoinen yhteisö, joka suorittaa vuosikokouksen määräämän kannattajajäsenmaksun. Hallitus hyväksyy anomuksesta jäsenet.

Hallituksella on oikeus erottaa jäsen, mikäli tämä on jättänyt jäsenmaksun muistutuksesta huolimatta maksamatta tai jäsen on törkeästi toiminut yhdistyksen tarkoitusperiä vastaan. Hallitus voi myöntää jäsenelle eron kirjallisesta hakemuksesta.

Jäseneksi voi liittyä ottamalla yhteyttä yhdistyksen toimistoon sähköpostilla: marja.jussila(at)taipalsaari.fi tai tulostamalla ja lähettämällä postitse jäsenhakulomakkeen  tai  täyttämällä sähköisen lomakkeen kotisivullamme.

Jäsenmaksut vuonna 2016:

Henkilöjäsenmaksu        20€