Kotiseutuliitto kouluttaa kansalaisia osallistumaan ympäristön suunnitteluun

Suomen Kotiseutuliitto kouluttaa kansalaisia syksyn ja kevään aikana ottamaan osaa kotiseutunsa suunnitteluun ja päätöksentekoon. Tilaisuuksia järjestetään eri puolilla maata ja ne ovat kaikille avoimia ja maksuttomia. Ensi tiistaina 11.10. klo 15:15 – 19:00  on tilaisuus Mikkelissä   Yliopistokeskuksen auditoriossa, osoitteessa Lönnrotinkatu 5. Tilaisuuden ohjelma on osoitteessa www.kotiseutuliitto.fi.  Ilmoittautumiset: Anni Wallenius etunimi.sukunimi @kotiseutuliitto.fi puh. (09) 612 63226.

Koulutukseen toivotaan osallistuvan etenkin erilaisten ympäristö- ja kaavoitusasioista kiinnostuneiden yhdistysten jäseniä. Myös ympäristöasioiden parissa työskentelevät virkamiehet ja poliitikot ovat lämpimästi tervetulleita tilaisuuksiin, jossa usein herää myös mielenkiintoisia ja hedelmällisiä keskusteluja paikallisista ajankohtaisista kulttuuriympäristöasioista. Koulutusta järjestetään yhteistyössä ELY-keskusten, maakuntamuseoiden ja maakuntaliittojen kanssa.