Maaseudun merkkipaalut

Etelä-Karjalan instituutti etsii Maaseudun merkkipaalut -hankkeessa etsitään eteläkarjalaisia paikkoihin liittyviä tarinoita. Tarinat kerätään tarinaoppaaksi, joka julkaistaan kesällä 2012. Tarinaopas on tarkoitettu kaikille eteläkarjalaisille, sillä tarinoiden kautta voi löytää uusia paikkoja omasta elinympäristöstään. Samalla siitä hyötyvät myös matkailijat ja alueen matkailuyritykset.

Jos sinullea on vanha tai uusi omakohtainen tai muualta kuultu kertomus,  muisto tai hauska sattuma tai muuten vain mukava hetki historiasta tai nykyisyydestä, joka liittyy johonkin paikkaan, lähetä kertomus vuoden 2011 loppuun mennessä:  heini.kahkonen(ät)lut.fi tai postitse Heini Kähkönen, Etelä-Karjala-instituutti, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, PL 20, 53851 Lappeenranta. Tarinat voi lähettää nimettöminä tai nimen kanssa. Voit myös ottaa  yhteyttä puhelimitse.

Lisätietoa asiasta:  http://www.lut.fi/fi/eki/culture/projects/maaseudunmerkkipaalut/Sivut/Default.aspx