Parhaat käytännöt palkittiin

Eksoten Mallu-auto palkittiin onnistuneena kehittämishankkeena   ja lisäksi mm. Etelä-Karjalan Kärki-Leaderin toteuttama Amaze Me Leader -kansainvälinen nuorisohanke sai kunniamaininnan    Tampereella  8.11.2012 pidetyssä maaseutugaalassa,jossa  palkittiin maaseudun parhaita käytäntöjä.  Onnea molemmille palkituille! 

Muita palkinnon saajia olivat:

RoinilanLihatila Oy edistyksellisenä maaseutuyrityksenä,  Haloo Päijät-Häme    mainiona maaseutuoivalluksena ja  Jämsänjoki Virtaa! -verkostoitumishanke Leader – oivana paikallistekona,  Ympäristökasvatuksesta käytännön toimiin  esimerkillisenä ympäristöpanostusksena.  Vaikuttavimmaksi Leader-toimintaryhmäksi valittiin Joensuun Seudun Leader. Kunniamaininnan saivat Rajupusu Leader ja Joutsenten reitti.

Lue lisää:  Maaseutuverkoston ajankohtaistiedote 9.11.2012