Vuoden 2013 kylän, kylätoimijan ja kylätoiminnan tiennäyttäjän haku

Vuoden 2013 eteläkarjalaisen kylän ja kylätoimijan sekä kylätoiminnan tiennäyttäjän haku on avattu ja päättyy perjantaina 22.3.2012.  Vuoden kylän valinnalla halutaan nostaa esiin kylätoimintaa ja lisätä kylien näkyvyyttä.  Hakulomakkeen voi palauttaa postitse osoitteella: Etelä-Karjalan Kylät ry, Kellomäentie 1 54920 Taipalsaari tai sähköpostilla: marja.jussila@taipalsaari.fi

Vuoden kylän, kylätoimijan/tiennäyttäjän valinnat tekee Etelä-Karjalan Kylät ry:n hallitus.   Maakunnasta valittu kylä ja kylätoimijat osallistuvat myös valtakunnalliseen vuoden kylän ja kylätoimijan/tiennäyttäjän kisaan, jonka valinnat julkistetaan 15.9.2013 Lokaali – tapahtumassa Tammelassa.

Vuoden kylä hakulomake

Kaikki kylät innolla mukaan kisaan!