Maaseutuyrittäjän verkkokoulutus alkaa tammikuussa 2014

Saimaan ammatiopisto Sampossa alkaa tammikuussa 2014  (14.1.2013 – 31.12.2014) verkkokoulutus maaseutuyrittäjille. Koulutus on tarkoitettu maa- ja metsätalouden sekä maaseudun elinkeinojen yrittäjille ja yrittäjiksi aikoville. Koulutus sopii myös maatalousyrittäjille, jotka tarvitsevat maataloushallinnon vaatiman riittävän ammattitaidon edellyttämän koulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on edistää maa- ja metsätalous- sekä maaseutuyrittäjien sekä yrittäjiksi aikovien valmiuksia monipuolistaa ja kehittää omaa yritystoimintaansa, maatilaansa ja tuotantosuuntaansa.

Koulutuksen laajuus on 20 ov ja se toteutetaan ohjattuna verkko-opetuksena ja lähiopetuksena.   Hakulomake lähetetään 20.12.2013 mennessä  osoitteeseen Saimaan ammattiopisto Sampo, koulutussihteeri  Ritva Mansukoski, Tukkikatu 2, 53900 Lappeenranta tai sähköpostilla ritva.mansukoski@edusampo.fi. Lisätietoa koulutuksesta  saat: Mervi Karoniemi, puh. 0400 – 164 167 tai mervi.karoniemi@edusampo.fi

Hakulomakkeen löydät täältä: http://www.edusampo.fi/aikuiset/koulutustarjonta/luonnonvara/muu-koulutus 

Tutustu koulutukseen tarkemmin tästä