Mistä tulet Etelä-Karjala -seminaari24.1.2014 Imatralla

Mistä tulet Etelä-Karjala – Kulttuuri  ja arkkitehtuuri  maakunnan tulevaisuuden  vetovoimatekijöinä -seminaari pe 24.1.2014 klo 12 – 16 Imatran Kulttuuritalo Virran Kaleva-salissa (Virastokatu 1)

 Mitä mahdollisuuksia Etelä-Karjalan rajahistoriaan ja karjalaisuuteen nojaava kulttuuriperintö tarjoaa maakunnan tulevaisuudelle? Entä mikä on kulttuuriympäristön merkitys? Miten rakennetusta ympäristöstä tulee entistä viihtyisämpi ja toimivampi?
 
Eteläkarjalaisuus mielletään yleisesti positiivisena, mutta se voisi olla tulevaisuudessa entistä merkittävämpi vetovoimatekijä. Tule mukaan keskustelemaan, mitä ja miten voisimme yhdessä vahvistaa kotimaakuntamme vetovoimaisuutta. Mistä voisimme sitä ammentaa?

Seminaariosuudessa kulttuuriperinnön mahdollisuuksista alustaa projektipäällikkö ja historiantutkija Pia Puntanen (Mikkeli), kulttuuriympäristöstä rakennustutkija Liisa Nummelin (Pori) sekä arkkitehtuuripolitiikasta arkkitehti Jukka Kullberg (Porvoo).

Lisätietoja: Anu Talka anu.talka@ekarjala.fi / 040 350 8111
Kahvitarjoilun vuoksi ennakkoilmoittautuminen19.1.2014 mennessä osoitteella minna.taipale@ekarjala.fi

Seminaarikutsu tästä