Kansallinen EIP-työpajaseminaari 6.2.2014 Helsingissä

Maaseutuverkostoyksikkö ja MMM järjestävät 6.2.2014 Helsingissä hotelli Arthurissa Elinkeinojen kehittäminen ja innovaatiot maaseudulla (yhteistyö -toimenpiteet ja EIP (maaseudun innovaatioryhmät) maaseudun kehittämisohjelmassa)  -seminaarin, joka  tarjoaa osallistujille mahdollisuuden olla mukana ideoimassa ja vaikuttamassa tulevan valtakunnallisen maaseudun kehittämisohjelman  2014-2020  kauden valmisteluun. Seminaari on myös  näköalapaikka tutkimuksen sekä maa- ja metsätalouden ja laajemmin biotalouden uusiin kehitys- ja yhteistyömalleihin sekä verkostoitumisen toiminta- ja rahoitusmahdollisuuksiin. 

Ilmoittautumiset seminaariin  3.2.2014 mennessäwww.maaseutu.fi tapahtumakalenterista kyseisen päivän kohdalla. Lisätietoja seminaarista: Teemu Hauhia, Mavi/maaseutuverkostoyksikkö  p. 040-5454016  tai Sirpa  Karjalainen, MMM/maaseudun kehittämisyksikkö   p. 040 524 6112

Seminaari on maksuton. Seminaariohjelma tästä 

Seminaarin luentomateriaali on nähtävissä tilaisuuden jälkeen internetissä osoitteessa; http://www.maaseutu.fi/koulutusmateriaalit