Vuoden 2014 kylän, kylätoimijan ja tiennäyttäjän haku on avattu

Vuoden 2014 eteläkarjalaisen kylän ja kylätoimijan sekä kylätoiminnan tiennäyttäjän haku on avattu ja päättyy perjantaina 21.3.2014. Maakunnasta valitut kylät ja kylätoimijat osallistuvat myös valtakunnalliseen vuoden kylän ja kylätoimijan/tiennäyttäjän kisaan.

Vuoden Kylän valinnalla halutaan nostaa esiin kylien monipuolista toimintaa ja lisätä kylätoiminnan tunnettavuutta ja näkyvyyttä. Tavoitteena on löytää aktiivisia kyliä, tuloksellista kylätoimintaa ja saada hyviä esimerkkejä kylien toiminnasta ja yhteistyöstä.

Kylätoiminnan tiennäyttäjänä palkitaan henkilö, joka on ansiokkaasti kehittänyt pitkäaikaisella panoksellaan  paikallista tai maakunnallista kylätoimintaa ja maaseututoimijan valinnassa  palkitaan henkilö, joka on saavuttanut erinomaisia tuloksia erityisesti kylätoiminnassa, paikallisessa kehittämistoiminnassa tai Leader-toiminnassa. Valinta ei ole sidottu nimettävän henkilön taustaorganisaatioon, ainoastaan valintaehtojen täyttymiseen. Tässä valinnassa ei painoteta senioriteettia tai pitkää toiminta-aikaa, vaan valittavan henkilön hyviä tuloksia, innostavuutta ja innovatiivisuutta

Valinnat tekee tulleiden esitysten perusteella Etelä-Karjalan Kylät ry:n hallitus huhtikuun alkupuolella ja valinnat julkistetaan touko-kesäkuussa järjestettävässä maakunnallisessa kylätapahtumassa.  

Hakulomakkeen voi palauttaa postitse osoitteella: Etelä-Karjalan Kylät ry, Kellomäentie 1 54920 Taipalsaari tai sähköpostilla: marja.jussila@taipalsaari.fi.

 KAIKKI MUKAAN POKKAAMAAN KUNNIAA JA MAINETTA!