Työvalmentajan paikka auki

Haemme 3- vuotiseen Kyläavuksi -hankkeeseemme 1.7.2014 lähtien työvalmentajaa, jonka  työtehtävinä on toimia työllistettävien kyläavustajien tukena, auttaa kyliä rekrytoinnissa, suunnitella työllistettäville henkilökohtainen työnkuva huomioiden kunkin alueen tarve, tehdä jokaisen työllistetylle henkilökohtainen työllistämis- tai koulutuspolku sekä järjestää tarvittavaa lyhytkoulutusta.  Työvalmentajan työparina toimii hankkeen projektipäällikkö. Edellytämme työvalmentajaksi valittavalta työhön soveltuvaa koulutusta, työhallinnon ja työllistämistoiminnan tuntemusta ja sosiaalisen kanssakäymisen taitoa sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Työaika normaali virastotyöaika ja työn  koeaika  4 kuukautta.

Pyydämme lähettämään hakemukset palkkatoivomuksella viimeistään 30.4.2014  sähköpostilla: marja.jussila@taipalsaari.fi.  Lisätietoa työpaikasta antaa 17.4.2014 asti  Marja Jussila, puhelin 045- 276 9541 tai email: marja.jussila@taipalsaari.fi ja 22.4 – 30.4.2014 välisenä aikana Terttu Kivinen, puhelin o40-750 5866 tai email: terttu.kivinen@lappeenranta.fi

Kyläavuksi -hankkeessamme  autamme mm. maaseutukyliä palkkaamaan pitkäaikaistyöttömiä kyläavustajiksi auttamaan alueensa asukkaita arjen askareissa.