Avoimet kylät infopaketti

Avoimet kylät -suunnittelutapaamiset järjestetään ma 20.4  klo 18 Raution kylätuvalla (Niskapietiäntie 2, Imatra) sekä ke 29.4  klo 18 Lemin kunnantalon valtuustosalissa (Toukkalantie 2, Lemi).

Tilaisuuksissa saa Avoimet kylät –julistepohjia tiedotukseen ja laminoituja tienvarsiopasteita. Avoimet kylät  -logo ja A4-tolppailmoituspohjat lähetetään kylille myös sähköpostilla.

Mahdollisimman monen tapahtumaan osallistuvan kylän toivotaan lisäksi tekevän kylälleen aarrekätkön, jonka ensimmäinen löytäjä palkitaan pienellä lahjalla. Vihjeet voivat olla sanallisia tai perustua karttakoordinaatteihin. Vihjeet julkaistaan nettisivuilla tapahtumapäivän aamuna. Tarvittaessa aarrekätkön tekemiseen saa apua. Ilmoita viimeistään 13.5. osallistutteko aarrejahtiin! Aarrejahdista lisätietoa suunnittelutapaamisissa ja sähköpostissa.

Avoimet kylät 6.6.2015 -tapahtumaan on ilmoittautunut yli 40 kylää.  Osallistuvien kylien listan löydät täältä.

Jokainen kylä järjestää oman näköisiään tapahtumia: on patikointiretkiä, laserammuntaa, leikkimielisiä urheilukisoja tai taidenäyttely, peräkonttikirppis, jopa kalteritango-karaokekisa! Muutamassa kylässä pääsee heittämään talviturkkinsa ja toisessa tansseihin.