Jässi-hanke – jätevesineuvontaa kylille

Jo useana vuotena Imatran seudulla toiminut Jässi-jätevesineuvontahanke antaa taas tulevana kesän neuvontaa. Hanke tarjoaa alueen asukkaille ja mökkiläisille maksutonta, puolueetonta ja ajantasaista haja-asutusalueen jätevesineuvontaa.  

Neuvontaa tehdään kiinteistökohtaisesti sekä erilaisissa tapahtumissa. Jos oman jätevesijärjestelmän kunto mietityttää, niin pyydä hankkeen neuvoja kiinteistökohtaiselle neuvontakäynnille. Mahdollista on myös kutsua jätevesineuvoja kylän kesätapahtumaan pitämään neuvontapistettä tai jätevesi-infoiltaa kylätalolle.

Hankealueena Imatra, Ruokolahti, Rautjärvi ja Parikkala. Hanketta toteuttaa Suomen Kylätoiminta ry ja rahoitus hanketoiminnalle tulee ympäristöministeriöltä Kaakkois-Suomen ELY-keskuksen kautta.

Yhteystiedot:
Jätevesineuvoja Jari Kurjonen, puh. 045 188 8974
jari.kurjonen(at)jatevesihanke.fi
Jätevesineuvoja Kirsi Mäkinen, puh. 045 881 4200
kirsi.makinen(at)jatevesihanke.fi
www.jatevesihanke.fi