Maaseutuverkostopäivä

Vauhtia yrittäjyyteen – Kaakkois-Suomen alueellinen maaseutuverkostopäivä Kehruuhuoneella Lappeenrannassa 17.11. klo 8.30–13. Kaikki alueen yritystoiminnan kehittämisestä kiinnostuneet ovat tervetulleita tähän maaseutuverkoston päivitystilaisuuteen. 

Maaseutuverkostopäivässä pohditaan, miten voidaan entistä paremmin palvella niin alkavia kuin kasvavia ja kehittyviä yrityksiä Kaakkois-Suomessa. Tavoitteena on konkreettisten toimenpiteiden aloittaminen. Voit olla mukana vaikuttamassa siihen, mitä Kaakkois-Suomessa tapahtuu vuoden 2016 loppuun mennessä.

Tilaisuuden toteuttavat Kaakkois-Suomen ELY-keskus ja Business Arena Oy.

Tutustu ennakkokutsuun ja ilmoittaudu viimeistään 9.11.2015 sivustolla maaseutu.fi .

Lisätietoja: riikka.penttila@ely-keskus.fi, puh. 0295 029 123