Työpajapäivät yhdistyksille

Nyt kutsutaan  yhdistyksiä mukaan tuotteistustyöpajoihin Kouvolaan ja Lappeenrantaan. Mukaan halutaan erilaisia yhdistyksiä! Voitte toimia lasten, vanhusten, vammaisten, ympäristön tai minkä vaan yhdistyksenne tarkoituksen mukaisen asian parissa. Voitte järjestää harrastustoimintaa tai olla järjestämättä, olla iso tai pieni, aktiivinen tai passiivinen. 

Työpajoissa yhdistys arvioi omaa toimintaansa ja muokkaa siitä selkeitä tuotepaketteja. Näin tuetaan yhdistyksen omaa toimintaa ja voidaan palvella entistä paremmin jäsenistöä. Selkeää toimintaa on helpompi markkinoida. Markkinoinnin ja toiminnan näkyvyyden kautta saadaan lisää jäseniä sekä vapaaehtoistoimijoita. Työpajat ovat myös mahdollisuus verkostoitua ja ryhtyä yhteistyöhön muiden yhdistysten kanssa.

Työpajat toteutuvat kahtena tapaamiskertana ja työpajojen osallistujat jaetaan kahteen työpajaan seuraavalla tavalla:

Työpaja 1. on tarkoitettu yhdistyksille, joilla on palkattua työvoimaa ja palveluntuotantoa. Työpajat järjestetään klo 13 -16.

Työpaja 2. on tarkoitettu yhdistyksille, joilla ei ole palkattua työvoimaa tai palveluntuotantoa. Työpajat järjestetään klo 17 -20.

Molemmissa työpajoissa etsitään vastauksia seuraaviin kysymyksiin: Kenelle palveluja/tuotteita tehdään? Millainen on kohderyhmä? Mitä yhdistys/järjestö voisi tarjota? Mille on tarvetta? Millainen on hyvä tuote tai palvelu? Mikä voisi olla paremmin? Miten myymme toimintaamme? Tämän lisäksi tarjotaan hyviä työkaluja, neuvoja ja yhteistä keskustelua, jota luotsaa kouluttaja Sami Lanu Saimaan ammattikorkeakoulusta.

Kouvolassa työpajapäivät ovat 18.11. ja 7.12 Kuusankosken Taideruukissa, Kyminväylä 2, 45700 Kuusankoski. Ilmoittautuminen 10.11.2015 mennessä tästä.  Lisätietoja pirkko.haikara(at)socom.fi tai p. 040 830 6318.

Lappeenrannassa työpajapäivät ovat 25.11. ja 14.12. Lappeenrannan Ruustinnassa, Kaukaankatu 2, 53130 Lappeenranta. Ilmoittautuminen 13.11.2015 mennessä tästä. Lisätietoja kirsi.koskelainen(at)socom.fi tai p. 050 434 2443.

Järjestäjä: Järjestöjen palvelut osaksi hyvinvoinnin ekosysteemiä – työtä ja osallisuutta nuorille -hanke (Jobi –hanke).

Työpajat ovat maksuttomia ja niistä saa vapaasti välittää tietoa.