Vapepa-foorumi 2015

Vapaaehtoisen pelastuspalvelun suurin vuosittainen tapahtuma Vapepa-foorumi järjestetään 28.11. – 29.11. Lappeenrannassa Maasotakoululla ja se on suunnattu verkoston vapaaehtoisille ja yhteistyökumppaneille. Tänä vuonna valtakunnallisen tapahtuman teemoina ovat muun muassa öljyntorjunta, kokonaisturvallisuus ja viestintä. 

Foorumi järjestetään osoitteessa Väinö Valveen katu 4, 53900 Lappeenranta. Perjantaina 27.11. ennen varsinaista foorumia järjestetään lisäksi uusien ja vanhojen maakuntatoimikuntien puheenjohtajien työkokous. Koko ohjelma löytyy tästä.

Yöpymistä varten varuskunnasta on varattu huoneita (30 kpl kahden hengen huoneita omalla vessalla ja 30 kpl 2-3 hengen huoneita yhteisvessalla). Myös Hotelli Scandic Patria on lähellä, joten sinne voi halutessaan majoittua omakustanteisesti. Tällöin tee huonevaraus itse suoraan hotellista.

Ilmoittaudu mukaan molempiin tapahtumiin oman Punaisen Ristin piirisi valmiuspäällikölle 9.11. mennessä. Kerro ilmoittautuessasi majoitustarpeesi, mahdollinen erityisruokavalio ja tieto siitä, minä päivinä osallistut tapahtumaan. Osallistumisen omavastuuosuus on 20 euroa, joten ilmoita samalla myös laskutusosoitteesi laskun lähettämistä varten.

Lisätietoja Vapepa-foorumista saa valmiussuunnittelija Hanna Havumäeltä, hanna.havumaki@punainenristi.fi tai p. 040 162 8504.   Tervetuloa mukaan!