Maaseutu ja älyliikenne -seminaari

Seinäjoella järjestetään 26.1.2016 mm. maaseudun liikenteen tulevaisuutta käsittelevä seminaari. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, ja siihen voi osallistua paikan päällä tai seuraamalla verkkolähetystä. 

Mikä on MaaS ja miten se toimii maaseudulla?  Kuinka se palvelee erilaisilla maaseutualueilla esimerkiksi lapsiperheitä, yksin asuvia vanhuksia tai työssään autoa tarvitsevia? Entä jos alueella ei ole verkkoyhteyksiä?

Näitä kysymyksiä ja maaseudun liikenteen tulevaisuutta käsitellään maksuttomassa seminaarissa Seinäjoella ti 26.1.2016. Tilaisuus on avoin kaikille aiheesta kiinnostuneille, ja siihen voi osallistua paikan päällä tai seuraamalla verkkolähetystä.

Ilmoittautumiset tilaisuuteen 18.1.2016 mennessä.  Verkkolähetyksen linkki toimitetaan sähköpostitse kaikille verkkolähetykseen ilmoittautuneille.

Tarkemmat tiedot seminaarista sekä ohjelma löytyvät täältä.