Maaseudun tukihenkilöverkon kohderyhmäkysely – vastaa ja vaikuta

Kysely Maaseudun tukihenkilöverkosta  suora linkki tässä. Olisi hienoa, jos ennättäisitte vastaamaan ja tieto välittyisi myös eteenpäin kohderyhmäläisille (myös Facebook jako onnistuu). Näin saamme mahdollisimman monen mielipiteet kuuluviin!

Maaseudun tukihenkilöverkko on valtakunnallinen vapaaehtoistyöhön perustuva auttamisverkosto, joka tarjoaa keskusteluapua (puhelimitse ja sähköpostilla) kaikille maaseudun asukkaille toimialasta riippumatta. Tukihenkilöverkosta saa luotettavaa ja maksutonta tukea ongelmien ratkaisuun ilman jonoja. Apu on pääsääntöisesti lyhytkestoista (noin 1-6 kk). Tarvittaessa tukihenkilö ohjaa tuettavan ammattiavun piiriin. Tukihenkilöiden yhteystiedot ovat saatavilla tukihenkilöverkon kotisivuilla osoitteessa www.tukihenkilo.fi tai www.stodperson.fi ja Maaseudun tukihenkilöverkko löytyy myös Facebookista -> myös tätä kautta voi jakaa tietoa!