Elämä uusiksi eläkkeellä -seminaari

Aktiivista toimintaa, hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä senioreille

Aika: torstaina 7.4.2016 klo 9:00 – 15:00

Paikka:  Saimaan Ammattikorkeakoulu, Skinnarilan kampus, Skinnarilankatu 36, 53850 Lappeenranta

TERVETULOA mukaan seminaariin kaikki eläkkeelle jäävät ja eläkkeellä olevat, työssä käyvät sekä asiasta kiinnostuneet! Seminaarissa keskustellaan tärkeistä ajankohtaisista asioista, sekä kuullaan asiantuntijoita ikääntymiseen ja hyvinvointiin liittyvistä tekijöistä.Sitovat ilmoittautumiset sähköpostilla sanna.nurmiainen@eksote.fi 18.3.2016 mennessä. Ilmoittautumisessa mainittava osallistujan nimi, kustannuspaikka sekä koulutuksen hyväksyjän nimi.  Koulutuksen maksu on 25 euroa / henkilö (sis. luennot, kahvit ja lounaan).

Lisätietoja Helyltä/ p. 040 5849 379 tai e-mail: hely.kantanen@gmail.com tai Sannalta.

Seminaari ohjelmaan pääset tutustumaan tästä.