Meidän turvallinen kylä – koulutus

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK) järjestää Ruokokahdella lauantaina 21.5.2016 klo 9:00 – 16:00 Meidän turvallinen kylä – koulutuksen.

Ruokolahdella, Ruokolahden Taitotalolla (Metsäkouluntie 3, 56100 Ruokolahti) järjestetään Meidän turvallinen kylä -kyläturvallisuuskoulutus lauantaina 21.5.2016 klo 9-16. Mukaan kutsutaan kotitalouksien, yhdistysten ja yhteisöjen edustajia kaikista kylistä! Koulutuspäivä on osallistujille maksuton. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen la 21.5.2016 Ruokolahden Taitotalolla (Metsäkouluntie 3, 56100 Ruokolahti) järjestettävään Meidän turvallinen kylä –kyläturvallisuuskoulutukseen

päättyy tällä viikolla, eli perjantaina 13.5. Oletko tulossa mukaan? Koulutukseen kutsutaan kotitalouksien, yhdistysten ja yhteisöjen edustajia kaikista kylistä! Koulutuspäivä on osallistujille maksuton.

Voit markkinoida tätä koulutuspäivää vapaasti omissa verkostoissasi!Liitteenä päivän ohjelma.

Meidän turvallinen kylä -koulutuksen sisältö rakentuu paloturvallisuudesta ja omatoimisesta varautumisesta arjen häiriötilanteisiin (mm. sähkökatkot, myrskytuhot, ym.). Lisäksi koulutuksissa pohditaan kylien turvallisuussuunnitteluun liittyviä haasteita ja ideoidaan erilaisten turvallisuustapahtumien järjestämistä omalla kylällä.

Koulutuksen järjestävät yhteistyössä Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö, Etelä-Karjalan kylät ry ja Etelä-Karjalan pelastuslaitos.

Koulutuksen tavoitteena on lisätä kylien asukkaiden turvallisuusosaamista ja valmiuksia erilaisten häiriötilanteiden varalle. Kylien asukkaiden oma ymmärrys omasta turvallisuudesta ja ensitoimista onnettomuuksien uhatessa ovat avainasemassa tilanteessa, jossa pelastustoimi ei aina tavoita asukkaita riittävän nopeasti. Tieto miten toimia oikein on tärkeää, koulutus ja harjoittelu vielä tärkeämpää.

Ilmoittaudu perjantaihin 13.5.2016 mennessä alla olevan linkin kautta tai Aikku Eskeliselle: aikku.eskelinen@spek.fi, puh. 040 834 45 45.

Voit myös ilmoittautua oheisen linkin kautta:
https://koulutus.spek.fi/Default.aspx?tabid=70&id=3597

Ystävällisin terveisin,
Aikku Eskelinen
Suomen Pelastusalan Keskusjärjestö (SPEK)
Kyläturvallisuus- ja varautumiskoulutukset
aikku.eskelinen@spek.fi
040 834 4545
Tutustu:
http://www.kyläturvallisuus.fi
www.varaudu.info