Kevätlomalle kylään? Ilmianna kiinnostava kylä

Ihana kevät kutsuu kääntämään monot kohti kyliä!
Aloita kesäloman suunnittelu kylämatkailun tietopankista, kylään.fi.
Löydät kylistä uniikit lomakohteet, mahtavat makumatkat, henkeäsalpaavat näköalat ja hienot kulttuurielämykset. Kylissä matkailijaa palvelee koko yhteisö. Pääset majatalon isännän ja emännän arkeen, paikallinen opas tuntee kylän historian omakohtaisesti ja maistuva ruoka tulee naapurista.

Tervetuloa mukaan kyläelämään osoitteessa kylään.fi!

Ilmianna mielenkiintoinen kylä!
Kävitkö idyllisessä, modernissa, kauniissa, ystävällisessä tai elämää kuhisevassa kylässä? Vai asutko peräti sellaisessa? Kerro kylän nimi ja sen erityislaatu matkailijan kannalta ja laita kuvakin mukaan, jos sinulla sellainen on. Voit osallistua kommentoimalla kylään.fi:n Facebook-sivun kilpailupäivitystä tai lähettämällä kylän perusteluineen ja kuvineen sähköpostilla viestinta@entra.fi.
Osallistumisaikaa on 1.6. klo 12 saakka. Lue lisää Facebookista!

Se miten hyvä koti on,
ei riipu rikkaudesta
eikä väljyydestä
eikä kauneudesta
eikä ylellisyydestä.
Kaikki riippuu äidistä.
G.W.E.Russel