Luonnon päiviä 2017 suunnitellaan taas. Ilmoittaudu, ja kutsu mukaan uusi kumppani!

Luonnon päivät ovat yhdessä tekemisen ja luontoon yhdessä menemisen päiviä satavuotiaan Suomen kunniaksi. Juhlia voi monella tapaa – järjestämällä tapahtuman, osallistumalla tapahtumiin tai yksinkertaisesti menemällä kaverin tai perheen kanssa luontoon yhdessä.

Lue lisää: www.luonnonpaivat.fi. Luonnon päivinä järjestetään alueellisia tapahtumia yhdessä kymmenien kumppanien kanssa, joita suunnitellaan yhdessä tänä vuonna.

Edellinen Etelä-Karjalan oma Suomi 100 –Luonnon päivät työpaja järjestettiin 16.5.2016. Nyt on seuraavan vuoro. Tule mukaan jatkamaan suunnittelua, etsimään uusia kumppaneita ja keksimään uutta. Kaikille avoin työpaja järjestetään Lappeenrannassa 22.8. klo 17-20, osoitteessa Valtakatu 45 (Etelä-Karjalan Marttojen tiloissa).

Ilmoittaudu, ja kutsu mukaan uusia potentiaalisia kumppaneita ja tekijöitä. Tätä viestiä ja kutsua on syytä jakaa mahdollisimman laajalle omissa työ-, harrastus- ja kaveriverkostoissa, koska vain yhdessä saamme Suomen luonnolle sen arvoisen juhlavuoden!

Lisätietoa: https://www.luonnonpaivat.fi/info/uutiset/etel%C3%A4-karjalan/

Ilmoittaudu: https://www.webropolsurveys.com/S/270C95B43B99ED93.par

Edellisen tapaamisen muistio tiivistettynä: https://www.luonnonpaivat.fi/info/uutiset/etel%C3%A4-karjalan-luonnon-p%C3%A4iv%C3%A4t-ovat/