Tatu&Sote – Taiteen tuotanto hyvinvointityössä -valmennukseen haku vielä auki elokuun loppuun

Vielä ehdit hakea mukaan valmennukseen!

Onko sinulla into työskennellä soveltavan taiteen ja hyvinvoinnin parissa, mutta kaipaat apua ja lisää liiketoimintaosaamista? Nyt on tilaisuutesi, sillä haku lukuvuoden 2016–2017 Tatu ja Sote – taiteen tuotanto hyvinvointityössä -täydennysvalmennukseen on auki.
Valmennuksen aikana soveltavan taiteen palvelutuotteita kehitetään moniammatillisissa tiimeissä. Voit hakea valmennukseen, jos sinulla on työkokemusta taiteen, kulttuurituotannon tai/ ja sosiaali- ja terveysalankentiltä.

Valmennuksessa taiteen soveltavaa käyttöä tarkastellaan liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Tarkoituksena on kehittää ansaintalogiikkaa siten, että taiteen hyvinvointiosaamisesta on mahdollista luoda kestävää liiketoimintaa.

Lukuvuoden mittainen opetus järjestetään Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Turussa.

Lisätietoa ja haku: https://www.lyyti.fi/reg_2016/Tatu_ja__Sote__taiteen_tuotanto_hyvinvointityossa_koulutukseen_valinta_6065

Tietoa HVVT:n sivuilla http://www.hvvt.fi/valmennus/