Etsintäharjoitus 22.10.2016

On taas aika harjoitella etsintää yhdessä poliisin kanssa. Liitteenä poliisin kutsu harjoitukseen. Harjoitus on Imatralla, Vuoksenniskan alueella lauantaina 22.10.2016 klo 08-15 välisenä aikana. Kutsu koskee kaikkia Etelä-Karjalan vapepalaisia.

Sovitun käytännön mukaan harjoitukseen osallistuville ei suoriteta kulukorvauksia.
Koska OHTO hälytysjärjestelmä otetaan käyttöön vasta vuodenvaihteessa, laitan tähän linkin ilmoittautumislomakkeeseen. Täyttämällä ja lähettämällä lomakkeen saat hälytyksen harjoitukseen puhelimeesi tekstiviestinä. Hälytysviestiin ei tällä kertaa odoteta vastausta. Ilmoittautuminen ei ole sitova. Hälytys suoritetaan myös perinteisesti ryhmien sopimalla tavalla. Ennakkoilmoittautuminen auttaa mahdollisen muonituksen järjestelyjä.

Kohtaan hälytysryhmä merkitse myös paikallistoimikunnan lyhenne esim. koirat lpr, spr im, reserviläiset par jne.

http://vapepaimatra.nettilomake.fi/form/3506