Tulevaisuustreffit 1.12. – ilmoittaudu heti!

Huipputilaisuus tiedoksi ensin teille: Tulevaisuustreffit Helsingissä 1.12. klo 9-15.45. Paikkoja on vain nopeimmille, 100 ensimmäistä pääsee mukaan. Maanantaina tämä lähtee laajaan jakeluun, varmistakaa siis ilmoittautumalla heti:
https://my.surveypal.com/Ilmoittautuminen-Tulevaisuustreffit-1.12.2016

Luvassa mm. kristallipallon hierontaa, maahanmuuton hyödyntämistä maaseudun elinvoimatekijänä ja optimistin & pessimistin battle. Tämä kaikki tunnelmallisessa ympäristössä, vanhassa elokuvateatterissa.

Mukana mm.
Tulevaisuudentutkija Markku Wilenius – Professori (VTT)
Markku Wilenius on yksi alansa pioneereista, omaten yli 20 vuoden kokemuksen tulevaisuudentutkimuksen parissa. Wilenius on tutkinut mm. teknologian, talouden, ruoan, kulttuurin, ilmaston, koulutuksen, median, alueellisen kehityksen ja Euroopan tulevaisuuteen liittyviä teemoja. Puhujana Markku tunnetaan karismaattisena ja varmana esiintyjänä, joka inspiroi kuulijaansa värikkäillä kalvoillaan, sekä vuosien saatossa harjaantuneella innovatiivisella esiintymistekniikallaan.

Ohjelma täydentyy vielä ja tulee Suomen Kylätoiminta ry:n Facebook-sivuille ja kotisivuille ensi viikolla. Ilmoittaumislinkkiä saa ja pitää jakaa kylille & kumppaneille.