Vuosi 2007

Kyläyhdistyksen toiminta 2007

Tapahtumia 2007:
Vuosi 2007 alkoi edellisiä toimeliaampana. Uutena aloitti Ukkojen ilta Kiesilän talossa. Samoin uutta oli se, että kylälle saatiin Kiesilän Kukkakerhon toimesta kansalaisopiston pajukurssi, jolle on jatkoa luvassa 2008.
Helmikuussa kylällä sai syntynsä myös uusi taide- ja käsityöalojen verkosto-organisaatio, ARTIINO.
Toukokuussa kylällä aloittaa toimintansa KIERTTÄRI, kierrätystori Armaksen talolla. Kierttäri on avoinna 18.5 lähtien parillisina perjantaina klo 12-14. Mahdollisesti joskus viikonloppuisin. Siitä tiedote kyläsivujen etusivulla!
Uuta on myös kyläkirppis neljänä lauantaina 7. ja 14. heinäkuuta ja 18. ja 25. elokuuta klo 12-15 LillaTiassa Hilkka Kiesilän pihatalossa.
Kesällä aloitetaan myös pihajumpat Kiesilän Kievarin takana.
Marraskuussa kylälle saatiin Pilates-kurssi, jolle osallistujia löytyi 10!
Syksyn puheen aiheena oli erityisesti lapset ja lapsiperheiden hyvinvointi.
Toiminta kylällä kasvaa suorastaan räjähdysmäisesti… ja silti rauhallisesti, sen suuremmin revittämättä kenenkään resursseja!

Herranmäellä oli jälleen Uutta Vuotta vastaanottamassa melkoinen joukko kyläläisiä. Oli mahdoton laskea, paljonko oli paikalla savun ja usvan keskellä.

Kyläkävelylle lähti tammikuussa Kiesilän pihasta 14 kävelijää.

Uutena kylätoimintana aloittettiin Kiesilässä talossa ukkojen illat 16.1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Latu on kehittynyt edelleen viimevuotisesta ja nyt meillä on jopa karttakin reitistä. Kartta on reitin varrella, ladon takana, missä nimivihkokin! Kesällä uutena liikuntatoimintana aloitettiin Kievarin takana pihajumppat.

Kansalaisopiston pajukurssi saatiin Kiesilään. 18.1. Johanna Ropo ohjeisti kurssilaisia pajujen keruussa, niputuksessa ja varusteista. Varsinainen punonta tapahtuu 11.  ja 25.3.

Kiesilän Martoilla oli viimeinen oma vuosikokous 28.1.07

Talvitapahtuma 24.2.2007 Herranmäellä

SUOMENNIEMEN ENSIMMÄINEN VAUVA KIESILÄÄN
Minna Heinikainen ja Jari Kiesilä saivat pojan 14.3.2007. Tässä jo kuukauden ikäisenä!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aapo Saarinen toi viikonlopun EM-kisoista Södertäljestä mukanaan kolme mitallia. Henkilökohtaisesta karateottelusta pronssia, katasta hopean ja joukkuekatasta hopeaa. Joukkueessa oli Aapon lisäksi Atte Kaasinen Lappeenrannasta ja Janne Havukainen Helsingistä. Suomen menestys kisoissa oli kaiken kaikkiaan hulppea, 8 kultaa, 17 hopeaa ja 20 pronssia. Antti ja Aku Saarinen eivät osallistuneet kilpailuun.

PERINNEJUHLASSA 12.8.2007 Lyytikkälässä Lyytikkälän talo-säätiö jakoi ensimmäiset kulttuuripakinnot Tyyne Nirkko-Leskelälle, Aulis Mäkirinteelle ja Lauri Väärälle. Juhlassa oli osanottajia 43.

Marraskuussa pidettiin Kontusessa Pilates-kurssi, jolle osallistujia oli 10 + pienet päälle.