Peltoin osakaskunta järjestää

Peltoin vesialueen osakaskunta järjestää Suur-Saimaalla kesäiset onkilpailut todennäköisesti lauantaina 22.07.2017 klo 10-16. Tilaisuudesta julkaistaan myös lehti-ilmoitus.

On ollut puhetta, että osakaskunta tekisi Saimaalla norpparisteilyn ensi keväänä. Kuten tänäkin keväänä, risteilyn lähtö- ja paluupaikka olisi Sarviniemi. Yhdelle risteilylle mahtuu 30 henkeä.  Risteily on mahdollista tehdä myös muuna aikana, jolloin mukaan mahtuu enemmän väkeä. Laivalla, entinen El Faro, on ruokailumahdollisuus.

Hoitokunta toivoo siis palautetta, millaiseen matkaan on kiinnostusta, jotta voisimme tehdä varauksen ensi kevääksi. Mikäli norpparisteily tehdään on se heti keväällä. 22.7 onkikisojen yhteydessä hyvä tilaisuus pohtia asiaa ja tehdä päätöskin.

Puolesta,
Peltoin vesialueen hoitokunta
Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Kommentointi on suljettu.