Merenlahden nuorisoseura ry

Merenlahden nuorisoseura ry on perustettu vuonna 1948 ja juhli muutama vuosi sitten jo 60 vuotistaivaltaan. Jäseniä on noin 260. Kenttäosuuskunnan talolla on hyvät tilat kokoontua ja järjestää erilaisia tapahtumia.

Nuorisoseura on järjestänyt perinteisesti hiihtokilpailut, pääsiäisaskartelua, lauluiltoja, kesäjuhlat ja erilaisia retkiä. Päätapahtuma on kesästä 2008 alkaen juhannusjuhlien tilalle järjestetty joka kesäinen ohjelmallinen kesäjuhla kenttäosuuskunnan talolla leikkimielisine kilpailuineen ja illan päätteeksi tanssit. Vuonna 2008 Kirjavat -kansantanssiryhmä on liittynyt Merenlahden nuorisoseuraan ja haluaa omalta osaltaan elvyttää nuorisoseuran kansantanssitoimintaa.

Jo vuosikymmenten ajan on talvisin järjestetty kenttäosuuskunnan talon maastossa kaikille kyläläisille avoimet sarjahiihtokilpailut kolmena peräkkäisenä viikonloppuna sekä neljäntenä viikonloppuna viestihiihto ja sarjahiihtojen palkintojen jako. Nuorisoseura on myös ylläpitänyt aina sää ja jääolosuhteiden salliessa Saimaan hiihto–tapahtumassa mehuasemaa kenttäosuuskunnan talolla.

Toimintaa pyritään jatkossakin järjestämään kysynnän ja resurssien mukaan. Uusia ideoita ja toimijoita otetaan mielellään kehittämään nuorisoseuran toimintaa.

Yhteyshenkilöt:

Merja Pauniaho,  puheenjohtaja
040-722 3370

Satu Jänis-Nikkinen, sihteeri
050-4139 626
satu.janisnikkinen@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *