KUTSU Asukastila​isuuteen 18.2.2013 Karhupirte​ille

Pien-Saimaan kuormituksen vähentämishanke PISA 2013 on laatinut jätevesihuollon yleissuunnitelmat Taipalsaaren Leväsen, Rehulan ja Vehkataipaleen kylille sekä vesiensuojelun yleissuunnitelman Halilan-Parjalanojalle.

Yleissuunnitelmat ovat esitys siitä, mitä toimenpiteitä alueilla voisi toteuttaa. Päätöksen toteutuksesta tekevät aina kiinteistön- ja maanomistajat. Kutsumme Teidät kuulemaan, kysymään, kommentoimaan ja keskustelemaan suunnitelmista.

Aika: maanantai 18.2.2013 klo 17-20
Paikka: Karhupirtit (Ahonniementie 23, 54920 Taipalsaari)

Suunnitelmia esittelevät jätevesihuollon yleissuunnitelman osalta Pia Kinnunen FCG Oy:ltä ja vesiensuojelun yleissuunnitelman osalta Jouko Heiskanen Maveplan Oy:ltä.

Paikalla on myös Erkki Kallonen ja Juha Tielinen Taipalsaaren kunnasta, Juha Skippari Kaakkois-Suomen ELY-keskuksesta sekä ympäristöjohtaja Ilkka Räsänen Lappeenrannan seudun ympäristötoimesta ja projektikoordinaattori Raija Aura PISA 2013 hankkeesta.

Suunnitelmat (Jätevesihuollon yleissuunnitelma valmistuu viikolla 6) ovat nähtävillä PISA 2013 hankkeen kotisivuilla osoitteessa:
www.lappeenranta.fi/pien-saimaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *