Suuri Pien-Saima​a -kilpailu jatkuu syyskuun loppuun

Aiemmin uutisoimamme kilpailun osallistumisaikaa on nyt jatkettu kuukaudella eteenpäin. Suuri Pien-Saimaa -kilpailu kerää kuvia ja tarinoita Pien-Saimaasta: vanhoja muistoja tai viime kesän riemuja. Pien-Saimaa antaa meille paljon. Nyt Sinulla on mahdollisuus kertoa, mitä Pien-Saimaa Sinulle merkitsee.

Kilpailun järjestävät Lappeenrannan seudun ympäristötoimi, Pien-Saimaan suojeluyhdistys ja Etelä-Saimaa. Kilpailun suojelija on näyttelijä-ohjaaja Petteri Summanen. Kuvia ja tarinoita julkaistaan Etelä-Saimaassa. Parhaat palkitaan ja kilpailun tulokset julkistetaan lokakuussa.

Kilpailuun lähetettävät tekstit tai kuva-aineistot voi lähettää osoitteeseen:
Lappeenrannan seudun ympäristötoimi
Raija Aura
Pohjolankatu 14, 53100 LPR
tai
raija.aura@lappeenranta.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.