Kotalahti

Kotalahti toimii uimilaisten kylätalona, Uimin kyläyhdisistys on vuokrannut Kotalahden Lemin kunnalta 1.1.2010 lähtien. ”Koululla” tai ”leirikeskuksessa” järjestetään talviaikaan kaksi kertaa viikossa kansalaisopiston naisten jumppa, kylän miehet pitävät omatoimista voimistelua ja kyläyhdistys lämmittää saunan avantouimareille sunnuntaisin. Lisäksi Kotalahdessa järjestetään kyläyhdistyksen ja muiden lemiläisten järjestöjen tapahtumia. Vuodessa on kuitenkin paljon päiviä, emmekä halua että näin hyvät tilat jäävät tyhjilleen. Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden käyttää Kotalahden idyllistä ympäristöä omien tapahtumien järjestämiseen. Kyläyhdistyksen jäsenet saavat 15% alennuksen vuokrahinnoista.

Tervetuloa viihtymään Kotalahteen!
Kotalahti tarjoaa loistavat tilat leirien, koulutusten, tyky-päivien, tapahtumien, saunailtojen, häiden ja muiden juhlien järjestämiseen. Kotalahti sijaitsee noin 12,5km:n päässä Lemin kirkonkylästä Taavetin suuntaan kauniilla paikalla Kivijärven rannalla.Mäen päällä on kaunis vanha päärakennus joka on entinen koulu, rannasta löytyy upea hirsinen saunarakennus isolla takkatuvalla ja kahdella saunalla, joista toinen on sähkölämmitteinen ja toinen puulämmitteinen. Tilaa löytyy siis isommallekin porukalle, mutta pienemmälläkin joukolla varmasti viihtyy!
Päärakennuksessa on iso sali ja hyvin varusteltu keittiö.  Vuodepaikkoja on noin 30 henkilölle, tiloissa saa majoittua 50 henkeä. Sisävessat löytyvät niin päärakennuksesta kuin saunaltakin. Rannan saunasta on hyvä kipaista vilvoittelemaan järveen, talvella onnistuu pulahdus avannossa. Rannassa on myös tilava grillikatos ja nuotiopaikka. Pihan kentällä voi kisailla vaikkapa lento- ja sulkapallopeleissä, rannasta on mahdollista lähteä veneilemään ja kalastamaan. Läheltä löytyy myös ampumahiihtostadion pururatoineen ja talvella 1-5km:n hiihtolatuineen, josta 1,7km on valaistu.Kotalahden rakennuksia voitte tapahtumiinne vuokrata joko yhdessä tai erikseen. Halutessanne järjestämme myös lisämaksusta ruokapalvelun tapahtumiinne.