Vehkataipaleen Liikunnan Riemu

Vehkataipaleen Liikunnan Riemu on epävirallinen liikuntaseura joka on perustettu vuonna 2016 kolmen perheen innoittamana.
LiRi:n tarkoituksena on järjestää liikuntakoulua kaikille lapsille ja nuorille Vehkataipaleen kylillä.
Toiminta on ohjauspuolelta vapaaehtoista ja harrastajille maksutonta paitsi mahdolliset retket yms. ovat omakustanteiset.
Liikuntakoulussa on kolme ryhmää: naperot (0-4v.) pienet (5-8v.) ja nuoret (9-13v.).
0-4-vuotiaiden (naperot) ryhmässä liikunta on vielä vapaamuotoista sisältöjen      vaihdellessa lasten oman mielenkiinnon mukaan. Toisinaan kivaa on vain juosta äitiä tai isiä karkuun tai kiipeillä puolapuissa. Tässä ryhmässä liikutaan aina huoltajan kanssa.
5-8-vuotiaiden (pienet) ryhmässä pääpaino on erilaisissa liikuntaleikeissä ja viitepeleissä. Toki oikeitakin pallopelejä pelataan, mutta toistaiseksi vielä vähemmän. Joukkuepelikäsitys kun alkaa kehittymään lapsilla vasta hieman myöhemmin (tämäkin on toki yksilöllistä).
10-13-vuotiaiden (nuoret) ryhmässä pääpaino on pallopeleissä sekä temppuilussa (parkour, freestyle). Pallopelien oppimiseksi pyrimme järjestämään harjoituspelejä paikallisten seurojen joukkueita vastaan. Talvilajien osalta kunnianhimoinen tavoite on saada rakennetuksi freestylerata (reilejä, hyppyreitä) johonkin kyläkeskuksen alueelle.
Lisätietoja ja toiminta-ajatus löytyy facebook-sivulta Vehkataipaleen Liikunnan Riemu.
Tervetuloa mukaan Riemukkaaseen joukkoon.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *