Miten julkisuutta omalle kylälle?

Tiina Sirppiniemi ja Terhi Ojanen länsi-Saimaan kehittämisyhdistyksestä. Tiina toimii myös Saimaan kulttuuri- ja taideyhdistyksessä, Saikussa.

Tiina Sirppiniemi ja Terhi Ojanen Länsi-Saimaan kehittämisyhdistyksestä. Tiina toimii myös Saimaan kulttuuri- ja taideyhdistys Saikussa

2013-10-28 Lappeenranta. Länsi-Saimaan kehittämisyhdistys järjesti 28.10. illalla koulutustilaisuuden Etelä-Karjalan kylien ja yhteisöjen viestintävastaaville. Etelä-Karjalan kansalaisopistolla Lappeenrannassa järjestetyssä tilaisuudessa Heli Pajuvirta esitteli monia vaihtoehtoja yhdistysten viestinnälle: kylä- ja yhdistyssivut, facebook, twitter, youtube, SlideShare. Pääpaino oli internetin ja sosiaalisen median käytössä. Osallistujat edustivat pääosin kyläyhdistyksiä, mutta mukana oli myös muita alueella toimivia yhdistyksiä, mm.  Saimaan taide- ja kulttuuriyhdistys Saiku, kirjoittajayhdistys Paltta sekä Savitaipaleen yrittäjät.

Kouluttajina toimivat Heli Pajuvirta ja Joona Jalovaara Tietomaakunta eKarjala Oy:stä.

2013-10-28 Länsi Saimaan  Joona ja Savitaip yrittHannu Jokinen Savitaipaleen yrittäjien puheenjohtaja kertoi Joona Jalovaaralle, että yrittäjät ovat ottaneet käyttöönsä i+ matkailu- ja tapahtumainfopäätteen. Yhteensä niitä on maakunnassa vajaat parikymmentä. Savitaipaleen pääte sijaitsee M-market Ostolan eteisaulassa.  Tarkoituksena on, että Visit Lappeenrannan ylläpitämälle infopäätteelle matkailu- ja palveluyrittäjät laittavat tapahtumiaan mahdollisimman kattavasti.

Osanottajat pääsivät samantien kokeilemaan

Osanottajat pääsivät samantien kokeilemaan itse

 

2013-10-28 Kyläsivukurssi 1 LPR Lsaimaan kehitt.yhdistys 72dpi

Vas. edestä Raimo Suomela, Jänkäsalon kyläyhdistys, Tom Jokinen, Rakuunanmäen asukasyhdistys, Heli Pajuvirta. Takana vas. Marjo Mäenpää, Saaren riistamiehet, Ritva Kattelus, kirjoittajayhdistys Paltta ja taaimmaisena Terhi Jokinen

Kategoria(t): Ei kategoriaa. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.