Liity jäseneksi

Karjalaisenkylän ja Parjalan kyläyhdistys ry:n tavoitteena on edistää ja kehittää kylän asukkaiden hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, vaalia kylän vetovoimaisuutta ja viihtyvyyttä. Mitä enemmän kyläläisiä kuuluu kyläyhdistykseen ja osallistuu aktiivisesti sen toimintaan, sitä kovempi ääni saadaan tarvittaessa aikaiseksi! Yhdessä äänemme kantaa vaikka Lappeenrantaan asti.  Liittymällä kyläyhdistyksen jäseneksi saat taloudellesi yhdistyksen tuomat edut ja hyödyt ja samalla tuet lähiympäristösi hyvinvointia.

Ilmoita tällä lomakkeella oman taloutesi tiedot (jäsenmaksu talouskohtainen) ja kaikki talouden yli 15-vuotiaan jäsenen tiedot jäsenrekisteriä varten. Tähdellä merkityt tiedot ovat pakollisia.

Tietojen ilmoittamisen lisäksi jäseneksi hyväksyminen edellyttää jäsenmaksun maksamisen. Varsinaisten jäsenten jäsenmaksu 25 € / talous muodostuu seuraavasti:

  • Liittymismaksu 10 € / talous
  • Vuosimaksu 15 € / talous.

Kannattajajäseniltä peritään 15€/ talous, joka muodostuu seuraavasti:

  • Kannattajajäsenen liittymismaksu 10€/talous
  • Kannattajajäsenen vuosimaksu 5€/talous

Jäsenmaksu 25 € (varsinaiset jäsenet ja 15€ kannattajajäsenet) maksetaan yhdistyksen tilille:

FI0350830220066699 (Osuuspankki)

Saaja: Karjalaisenkylän ja Parjalan kyläyhdistys ry.

Jäsenyys astuu voimaan kun maksu on saapunut perille. Saatte vahvistuksen jäseneksi liittymisestä sähköpostitse / tekstiviestillä. [contact-form-7 id=”121″ title=”Liity kyläyhditykseen!”]