PISA 2013 – Tiedote 36

Pien-Saimaan uudet nettisivut julkaistu nyt osoitteeseen www.piensaimaa.fi!

Lappeenrannan seudun ympäristötoimi ja PISA 2013 hanke ovat julkaisseet uuden portaalin Pien-Saimaalle. Samasta osoitteesta löytyy nyt kaikki Pien-Saimaan tilaan ja kunnostukseen liittyvä tieto, arkisto ja ajankohtaiset asiat. Samasta osoitteesta avautuu myös Pien-Saimaan suojeluyhdistys ry:n sivut.

Pien-Saimaa on meille tärkeä paikka. Vesistön tila ja veden laatu koskettavat monia. Myös tiedon tarve on suuri. Uusi sivusto tarjoaa jokaiselle jotakin. Olitpa asukas tai maanomistaja, veneilijä, kalastaja tai virkistyskäyttäjä tutkija tai viranomainen.

Pien-Saimaata on seurattu ja tutkittu kauan. Tietoa on kertynyt ja sitä jaetaan avoimesti kaikille kiinnostuneille. Pien-Saimaan kunnostuksessa on kiitettävästi mukana laaja joukko toimijoita ja käynnissä on runsaasti erilaisia toimenpiteitä. Myös kaikki tämä on nyt koottuna ja löytyy helposti yhdestä paikasta.

Sivusto on vuorovaikutteinen. Sivuille toivotaan myös asukkaiden ja suuren yleisön osallistumista: kuvia, tarinoita, muistoja, tunnelmia, mitä ikinä haluat jakaa muiden kanssa. Kuvat ja jutut ohjataan Pien-Saimaa Facebook sivuille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *