Onkikilpailuja Rehulan alueella

5.7.2014 KLO 17.00 Kilpailut Lauritsalan Erämiehiä vastaan Teljon majalla. Palkintoja, makkaraa ja virvokkeita. Saunakin on ollut lämmin. Kilpailussa mukana Saikon ja Rehulan osakaskunta ja tietysti Erämiehet.

12.7.2014 KLO 15.00 Omat eli Rehulan osakaskunnan onkikilpailut koulun lahdella. Reilut palkinnot sekä kalasoppaa, virvokkeita ja hyviä kalajuttuja. Omat sarjat nuorille, naisille ja miehille.

2.8.2014 KLO 15.00 Kilpailut Saikkkola, Laukniemen ja Rehulan osakaskuntien välillä. Kilpailun lähtö on Pilkkahiekan rannasta.

Kaikki kilpailut ongitaan mato-ongella. Kilpailuajat ilmoitetaan ”kipparikokouksessa” lähtöpaikassa, joten tule ajoissa paikalle. Onkimisajat ovat yleensä 2-4 tuntia riippuen keleistä ja kansan tahdosta. Rehulan osakaskunnan osalta kilpailuihin osallistumisoikeus on vakituisilla asukkailla, kesäasukkailla (mökkiläisillä), heidän vieraillaan eli kaikilla joilla on jokin side osakaskuntaan.

Tulkaa rohkeasti mukaan, kyse ei ole hampaat irvessä kalastuksesta. Lisätietoja vaikka soittamalla: Markku 050 385 6679.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.