Kesäretki Joensuuhun 2009

Kahdeksas päivä kesäkuuta, valoisa aamu ilman muuta. Päivän teema on kesäretki. Mietitty tätä oli muutama hetki, oisko aika ja varat riittäneet muuhun ? No, matkamme suuntautui Joensuuhun.
Parikymmentä ”seuralaista”, virkeää, iloista miestä ja naista, sekä kaksi reipasta koululaista, torilla tutustui kaupungin tyyliin, sitten taas hypättiin Kärhän kyytiin.
Kaupunkikierros johdolla oppaan, joitakin otti kovasti ”koppaan”, syyt tähän olikin pätevät, hyvät, kun kuultu ei mitään,
mieleen jäi vain silmien näkymät. Bussin ”mikki”,tuo mokoma, sehän oli just`sopivasti mennyt rikki. Karjalantalon ruuat maittoi, hyvä palvelu, kylläiset vatsat, olon taas leppoisaksi laittoi. Kaupoissa käytiin, kun oli aikaa, sovittaa vaikka useampaa paitaa, ostoksia tuli myös mukaan, eikä kyydistä unohtunut kukaan. Kotimatka kun oli esissä miete viipyi viel` Pielisen vesissä.Paluumatkalla vielä, piipahdus Kiteellä, Marimekon myymälä siellä raitapaitoja rahalla antoi, moni kukkakassia autoon kantoi. Pajarinhovissa kahvit juotiin, Sinille niistä kiitokset tuotiin. Kuvaan ei nyt päässyt kukaan, kun ei tullut kameraa mukaan. Mukavia ovat nämä yhteiset hetket, minne vienee ensi kesän retket?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *