Rahankeräys

RAHANKERÄYS KUUKANNIEMEEN RAKENNETTAVAN KOULUN OPPIMISYMPÄRISTÖN JÄRJESTÄMISEKSI

Vuonna 2016 opetussuunnitelman perusteita on uudistettu siten, että ne luovat paremmat edellytykset koulujen kasvatustyölle, kaikkien oppilaiden mielekkäälle oppimiselle ja kestävälle tulevaisuudelle. Uuden koulun rakentamistyön myötä vanhempainyhdistys organisoi rahankeräyksen, jonka tuotolla pyritään hankkimaan Kuukanniemen koululle  uuden opetussuunnitelman mukaisia materiaaleja ja tarvikkeita itse opetustyöhön ja opiskeluun. Rahoja ei käytetä koulun varsinaiseen rakentamiseen. Kuukanniemen koulu on valmistunut kesällä 2017. Rahankeräys jatkuu keräysajan loppuun asti ja kaikki kerätyt varat lahjoitetaan viimeistään keräysajan päätyttyä koulun ja koululaisten hyväksi.

Keräykselle on perustettu keräystili (Kuukanniemen vanhenpainyhdistys, FI91 5227 0820 0355 54), jonne voit luovuttaa haluamansa summan Kuukanniemen koululaisten hyväksi. Vanhempainyhdistys luovuttaa kaikki keräyksen tuotot lyhentämättöminä em.toimintojen järjestämiseen.

Keräys hoidetaan vapaaehtoisvoimin ja rahallisen osallistumisen lisäksi otamme mielellämme vastaan ideoita, ajatuksia ja konreettisia tekoja keräyksen toteuttamiseen liittyen. Mukaan pääset juttelemalla tai viestittelemällä kenen tahansa hallituksen jäsenen kanssa.

Suuret kiitokset osallistumisestasi!

-Kuukanniemen vanhempainyhdistys

Keräyslupa: 5620/1/2016, Kaakkois-Suomen Poliisilaitos 

Keräysaika: 22.1.2016 – 28.2.2018

 

 

Kommentointi on suljettu.