KuukinKatos – saa käyttää

 

KuukinKatos on kaikkien Kuukanniemeläisten vapaassa käytössä

Kuukanniemen vanhempainyhdistys on rakentanut ahkerien talkoolaisten voimin katettun nuotiopaikan jääkiekkokaukalon välittömään läheisyyteen. KuukinKatoksen on tarkoitus olla koko kylän yhteinen ulkoilmaolohuone, josta on näppärät yhteydet Kuukanniemen kautta kulkeville ulkoilureiteille, ja joka tarjoaa suojan ja
odotustilan urheilukentällä harrastaville ryhmille sekä retkeilykohteen
esimerkiksi alueen lapsille, nuorille ja varttuneemmalle väestölle.

Omarahoitusosuutta olemme kartoittaneet erilaisin tapahtumin, keräyksin ja
hankejulkaisun avulla. Hankejulkaisu on jaettu Lemin alueen koteihin 17.11.2012. Kiitos kaikille aktiiveille julkaisun tekemiseen osallistuneille, niin sisällön tuottamiseen, aineiston kokoamiseen, julkaisun muokkaamiseen ja toimituksiin osallistuneille. Suuri kiitos myös kaikille yhteistyökumppaneillemme, jotka mahdollistitte julkaisun tekemisen.

Hankkeelle on saatu tukea Länsi-Saimaan kehittämisyhdistyksen koordinointihankkeelta ja Lemin kunta on ollut mukana mm. vuokraamalla Kuukanniemen vanhempainyhdistykselle tontin katosta varten. Eikä voi unohtaa talkoolaisia, joita ilman katos ei olisi vielä valmis ja käytettävissä. Käykää iltalenkillä tutustumassa katokseen. Katoksella voi paistaa makkaraa, keittää kahvit tms. Katoksella ei vielä ole olemassa puuvarastoa, vaan puut on tuotava tullessaan.

Mielyttäviä nuotiohetkiä KuukinKatoksella toivottaa Kuukanniemen Vanhempainyhdistys 🙂