ITE kaakossa hanke käynnistyy!

Ensi vaiheessa ITE kaakossa -hankkeessa kartoitetaan ja dokumentoidaan Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson itseoppineet nykykansantaiteilijat. Hanke on toiminnassa vuosina 2011-2013. Seuraavina kesinä on luvassa ITE-näyttelyitä ja vuosikirja sekä DVD alueen ITE-taiteilijoista.

ITE-TAIDETTA ETSITÄÄN, ILMIANNA

NAAPURISI TAI ILMOITTAUDU ITSE!

Pihaveistokset puusta, betonista tai kierrätysmateriaaleista, teiden varsien omalaatuiset rakennelmat, omaperäiset maalaukset ja käsityöt, mitkä tahansa omintakeiset luovuuden ilmentymät voivat olla ITE-taidetta. Jos olet törmännyt mielenkiintoiseen ITE-asiaan, ilmoita siitä puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeellä. Liitä mukaan valokuva teoksista, jos mahdollista. Liitä mukaan myös yhteystietosi ja mahdollisen ITE-taiteilijan yhteystiedot, jos ne tiedät. Kaikki vihjeet ovat tervetulleita myös ilman täydellisiä tietoja, meillä etsitään ja löydetään!

Katso lisää osoitteesta: www.msl.fi/itekaakossa