ITE kaakossa hanke käynnistyy!

Ensi vaiheessa ITE kaakossa -hankkeessa kartoitetaan ja dokumentoidaan Etelä-Karjalan ja Kymenlaakson itseoppineet nykykansantaiteilijat. Hanke on toiminnassa vuosina 2011-2013. Seuraavina kesinä on luvassa ITE-näyttelyitä ja vuosikirja sekä DVD alueen ITE-taiteilijoista.

ITE-TAIDETTA ETSITÄÄN, ILMIANNA

NAAPURISI TAI ILMOITTAUDU ITSE!

Pihaveistokset puusta, betonista tai kierrätysmateriaaleista, teiden varsien omalaatuiset rakennelmat, omaperäiset maalaukset ja käsityöt, mitkä tahansa omintakeiset luovuuden ilmentymät voivat olla ITE-taidetta. Jos olet törmännyt mielenkiintoiseen ITE-asiaan, ilmoita siitä puhelimitse, sähköpostilla tai kirjeellä. Liitä mukaan valokuva teoksista, jos mahdollista. Liitä mukaan myös yhteystietosi ja mahdollisen ITE-taiteilijan yhteystiedot, jos ne tiedät. Kaikki vihjeet ovat tervetulleita myös ilman täydellisiä tietoja, meillä etsitään ja löydetään!

Katso lisää osoitteesta: www.msl.fi/itekaakossa

1 ajatus aiheesta “ITE kaakossa hanke käynnistyy!”

  1. Tiedättekö mikä on kylätoiminnan suurin haaste? Se on perustuslaki, josta puuttuu alimman tason päätöksentekoelin. Maaseudulla kylä ja kaupungeissa kaupunginosa. Se edellyttää perustuslain kehittämistä ihmisen mittakaavan mukaan. Nyt lähtökohta on materialistinen omistaminen. Asia ei jaa sosialismia ja kapitalismia, vaan virhe on molemmissa sama. Äskeisissä eduskuntavaaleissa olisi asiaa pitänyt kehittää, mutta minun voimani ei siihen tällä kertaa riittänyt. Ensi kerralla paremmalla voimalla. Jookosta?

Kommentointi on suljettu.