PYÖRÄILYMATKAILU ETELÄ-KARJALASSA

Outdoors Finland Etelä –hanke järjestää yhteistyössä Etelä-Karjalan virkistysaluesäätiön ja Länsi-Saimaan kehittämisyhdistyksen kanssa pyöräilymatkailun informaatiotilaisuuden KE 23.11.2011 klo 10 – 12 Saimaa Gardens neuvottelutiloissa Rauhassa (Tiuruniementie 131).

Tilaisuudessa esitellään Etelä-Karjalan pyöräilyreittien linjaukset ja informaatiomateriaali, kerrotaan miten tyydyttää pyörämatkailijan tarpeet ja pidentää matkailijan viipymää omassa yrityksessä. Lisäksi käsitellään yritysten mahdollisuuksia hyödyntää ja laajentaa omaa nähtävyyttään markkinoinnissa osana yhteistyöverkostoa sekä kartoitetaan reittialueen yritysten palvelutarjontaa ja -tarpeita.

OF Etelä -hanke on aktiviteettien kehittämishanke jossa rakennetaan  kesälle 2012 pyörämatkailu-reittejä ja  niihin liittyvää informaatiomateriaalia.

Ilmoittautuminen: Heikki Heimala, p. 045-129 9398, heikki.heimala(a)lansi-saimaa.eu

Lataa koko päivän ohjelma tästä.