Seurantalojen korjausavustusten 2014 haku meneillään

Suomen Kotiseutuliiton myöntämä seurantalojen korjausavustukset vuodelle 2014 ovat nyt haussa.    Hakemukset tulee toimittaa Kotiseutuliittoon viimeistään maanantaina 30. syyskuuta 2013 (postileima riittää). 

Avustukset on tarkoitettu työväenyhdistysten, nuorisoseurojen sekä maamiesseurojen, pienviljelijäin yhdistysten ja osastojen, raittiusyhdistysten, marttayhdistysten, VPK-yhdistysten, kotiseutuyhdistysten, maataloustuottajain yhdistysten, manttaalisäätiöiden, kyläyhdistysten, puolueosastojen ja urheiluseurojen omistamien seurantalojen korjauksia varten.

Hakulomakkeen ja hakuohjeen voi tulostaa Suomen Kotiseutuliiton verkkosivuilta osoitteessa www.kotiseutuliitto.fi/seurantaloavustukset tai tilata Suomen Kotiseutuliiton toimistosta puh. (09) 612 6320 tai toimisto@kotiseutuliitto.fi.

Avustusta voi hakea myös sähköisesti: www.kotiseutuliitto.fi/seurantaloavustukset/sahkoinenhaku. Sähköinen haku aukeaa 1.9.2013.