Yhteistyöllä markkinoille 28.10.2014 Taavetissa

Tuskailetko tuotteiden saamiseksi markkinoille tai haluatko hioa onnistunutta markkinointia entisestään? Etsitkö uusia ajatuksia markkinointiin ja yhteistyöhön? Kiinnostavatko osuuskunnat ja muu yhteistyö? Tiedätkö, mitä brändäys tarkoittaa ja miten sitä voisi hyödyntää? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheista toisten tuottajien ja asiantuntijaluennoitsijoiden kanssa.

Helsingin yliopiston Ruralia -instituutin hankkeet (Kaakkois-Suomen luomuvalmennus ja Luomulla etumatkaa Etelä-Savolle) järjestävät koulutuksen tuottajille, jotka ovat kiinnostuneita yrityksensä markkinoinnin ja yhteistyön kehittämisestä. Myös tuottajien työtä tukevat henkilöt, neuvojat ja muut kiinnostuneet voivat osallistua.

Sisältö:

  • Yhteistyön mahdollisuudet markkinoinnissa – mitä etuja se tuo ja miten toimitaan käytännössä?
  • Perusteita osuustoiminnallisesta yrittämisestä ja yritysten muodostamista markkinointiosuuskunnista
  • Mitä tarkoitetaan brändillä ja mikä on sen merkitys markkinoinnissa?

Aika ja paikka: tiistaina 28.10.2014 klo 9.00–16.45 Taavetin Mäntykodilla (Patteritie 7, 54500 Taavetti)

Hinta: 50 euroa (arvonlisäveroton koulutus), sis. opetuksen, todistuksen, aamukahvin/teen.

Ilmoittaudu viimeistään 15.10.2014          

Katso tarkempi ohjelma