Maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien seminaari

Maaseutumatkailuyrittäjien ja -kehittäjien 41. valtakunnallinen seminaari järjestetään 17.–18.3.2015 Keski-Pohjanmaalla Kaustisella. Luvassa on kaksi päivää ajankohtaista asiaa matkailusta. Seminaarissa juhlistetaan myös 20-vuotiasta Suomen Maaseutumatkailuyrittäjät ry:tä.
Yhdistys pitää vuosikokouksensa seminaaria ennen maanantaina 16.3. ja pyöreitä vuosia juhlistava iltagaala pidetään seminaarissa tiistaina 17.3.

Seminaari on tarkoitettu maaseutumatkailuyrittäjille ja -kehittäjille sekä muille asiasta kiinnostuneille. Tapahtuma on hyvä mahdollisuus verkostoitua ja vaihtaa kokemuksia sekä kehittää omaa osaamistaan.

Tapahtumassa puhuvat muun muassa tv-kasvo Laura Ruohola sekä ex-mäkihyppääjä Toni Nieminen. Viime kesänä Kalajoen loma-asuntomessujen projektipäällikkönä toiminut Ruohola kertoo omista kokemuksistaan suuren tapahtuman järjestämisestä. Nieminen puolestaan pitää sisu-aiheisen luennon tavoitteiden asettamisesta ja myönteisestä asenteesta.

Seminaarissa kiinnitetään huomiota myös yrittäjän omaan hyvinvointiin.
Aiheesta puhuu Samu Lescelius. Seminaarissa on mahdollista kokeilla myös kansanparannuksen hoitoja sekä nauttia kansanmusiikista ja -tanssista.
Tapahtumassa esiintyvät kansanmusiikkiyhtye Tallari ja kansantanssiryhmä Ottoset.

Keskiviikon 18.3. päiväretkillä tutustutaan lähiseudun matkailukohteisiin. Päiväretkien teemoina ovat tänä vuonna Moottoreita ja kauramoottoreita, Maaseutumatkailua perinteestä ponnistaen, Pöydän antimia luonnosta sekä Kuorikoskien kirkot.

Seminaarikutsu ja ilmoittautumisohjeet sekä lisätietoa seminaarin ohjelmasta, retkistä, seminaaripakettien hinnoista ja majoituksesta löytyvät oheisista linkeistä.

Seminaari-ilmoittautumiset ottaa vastaan Pohjanmaan lipputoimisto:
myynti@saleskeskusvaraamo.fi , puh. 06-8229811 (arkisin klo 12–16).
Mikäli ilmoittaudut ma 2.3.2015 jälkeen, hintoihin lisätään jälki-ilmoittautumislisänä 20 €.
Kaustisella seminaarin järjestää paikallinen Leader-ryhmä Pirityiset ry.

Lisätietoja seminaarista löytyy osoitteesta www.pirityiset.fi ja tapahtuman Facebook-sivuilta osoitteesta:
https://www.facebook.com/events/879200225434838