Yhteisöllinen palveluntuotanto ja yhteiskunnallinen yrittäjyys 7.9.

Mitä on yhteiskunnallinen yrittäjyys? Entä yhteisöllinen palvelutuotanto? Termien taakse kätkeytyy monia arkisia maaseudun
palveluja: kylien monitoimisia tiloja, vesihuolto-osuuskuntia, ympäristönhoitoa, energiantuotantoa, vapaa-ajanpalveluja, hoivapalveluita…

Yhteisöllinen palvelutuotanto maaseudulla -roadshow´ssa Porissa 7.9. avataan aihepiiriä asiantuntijoiden ja käytännön esimerkkien (osuuskunnan elävöittämä entinen kunnantalo ja diakonialaitoksen sote-palvelut) kautta. Tietopaketin ohella osallistujien on mahdollisuus luonnostella ja työstää iltapäivän työpajoissa omia palveluntuotantosuunnitelmia.

Tilaisuuden järjestävät Maaseutupolitiikan neuvoston verkostot yhdessä Varsinais-Suomen Kylät ry:n ja SataKylät ry:n ”Omalta kylältä” -hankkeen, Satakuntaliiton ja Manner-Suomen maaseutuohjelman maaseutuverkostopalvelujen kanssa. Ohjelma ja ilmoittautumisohjeet liitteessä.