TERVETULOA EHKÄISEVÄN PÄIHDETYÖN JÄRJESTÖTAPAAMISEEN 27.9. KLO 17-19!

Ehytin ja SPR:n järjestämää ehkäisevän päihdetyön viikkoa vietetään 7.-13.11. Tänä vuonna aiheena on puheeksiotto. Eksoten ehkäisevä päihdetyö haastaa järjestöjä lähtemään mukaan viikon toteuttamiseen Etelä-Karjalassa.

Tavataan yhdessä tiistaina 27.9. klo 17-19 Iso Apu –palvelukeskuksessa, osoitteessa Kauppakatu 63,  53100 Lappeenranta, ja keskustellaan, miten ehkäisevän päihdetyön viikko voisi näkyä järjestöissä ja järjestöjen toiminnassa.

Tapaamisessa on mahdollisuus saada Eksoten ehkäisevältä päihdetyöltä sekä muilta järjestöiltä ideoita oman tapahtuman järjestämiseen. Lisäksi Eksoten ehkäisevän päihdetyön tiimi avustaa sovittaessa tapahtuman järjestämisessä.

Tapaamisessa kahvitarjoilu. Ilmoittautumiset viimeistään keskiviikkona 21.9.,outi.lavikainen@eksote.fi